Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ"

 
 
Στις 27 Μαρτίου ενημερωθήκαμε από την διοίκηση με δελτίο τύπου ότι θα σταματήσει κάθε διαδικασία νομιμοποίησης του «Κενταύρου» και θα προχωρήσει στην κατεδάφισή του
 
 
Τέλος εποχής λοιπόν για το άλσος, με το αναψυκτήριο που φιλοξένησε τις παιδικές αναμνήσεις μας και όλοι μας επισκεφτήκαμε, για να απολαύσουμε στιγμές ηρεμίας, με τις οικογένειες και τους φίλους μας. Απο όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν τα τελευταία 20 χρόνια στο αναψυκτήριο, και είχε κατασκευάσει ο Δήμος, ήταν το εμπόδιο για την αξιοποίηση – ενοικίαση του χώρου τα τελευταία χρόνια. Επιδιώχθηκε η νομιμοποίησή τους, προκειμένου να γίνει η μίσθωση του ακινήτου και να επανέλθει η κατάσταση, στην πέριξ της λίμνης περιοχή.

Η αλήθεια είναι ότι το κλείσιμο του αναψυκτηρίου ήταν μεγάλο πλήγμα αφού οδήγησε με την πάροδο του χρόνου στην εγκατάλειψη. Το μίσθωμα που έβαζε στο ταμείο του ο Δήμος, ήταν η κύρια πηγή για την συντήρηση τόσο της λίμνης όσο και των άλλων δημοτικών υποδομών εντός του Άλσους.

Ας ελπίσουμε η διοίκηση να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να λειτουργήσει σύντομα ένας χώρος που θα μπορεί να εξυπηρετεί του χιλιάδες επισκέπτες και θα αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στον Δήμο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου