Powered By Blogger

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ, χρειαζόμαστε ανθρώπους να δίνουν τις μάχες μας


Έξι μήνες έμειναν μέχρι τις δημοτικές εκλογές και με έναν πιθανό νέο εκλογικό νόμο στα σκαριά σιγά σιγά δηλώνονται υποψηφιότητες δημάρχων και συνδυασμών. Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες του Χάρη Τομπούλογλου με τον συνδυασμό «καλημέρα όμορφη πόλη», του Απόστολου Κόντου με τον συνδυασμό «ζούμε μαζί» και εσχάτως του Άρη Βασιλόπουλου με τον συνδυασμό «δύναμη πολιτών». Την πρόθεσή τους έχουν εκφράσει επίσης η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, και η Βάσω Αγαγιώτου. Σίγουρη θεωρείται και η κάθοδος του υποστηριζόμενου από το ΚΚΕ συνδυασμού «λαϊκή συσπείρωση».

Η αντιπαράθεση δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καθώς όλοι περιμένουν να διαμορφωθεί η πλήρης εικόνα που θα μας οδηγήσει στις κάλπες. Σε αυτό το «θερμό» εξάμηνο που θα ακολουθήσει, πρέπει να φροντίσουμε οι όποιες διαφωνίες, να περιοριστούν σε πολιτικό επίπεδο και όχι

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ






Η σύμβαση για την κατασκευή του νέου σταθμού υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2013 και η χρηματοδότησή του καλύπτεται 100% από ευρωπαικό πρόγραμμα.

Ο σταθμός χτίζεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου μας επί της οδού Οδυσσέως 1 στη Νέα Χαλκηδόνα. Το οικόπεδο έχει εμβδαδόν 473,34 τμ. Το νέο κτίριο αποτελείται από υπόγειο συνολικού εμβαδού 297,90 τμ, ισόγειο συνολικού εμβαδού 248,97 τμ, και Α’ όροφο συνολικού εμβαδού 223,11 τμ.